Retro platenspeler, Crosley platenspeler, vintage of retro radio, vintage speaker bluetooth, retro radio-cd speler of retro telefoon? Surf4trends is jouw retro shop online voor alle retro-electronica en tovert je in de wonderbaarlijke jaren van Elvis en de Beatles. U vindt bij ons alle vintage electro om uw interieur of moderne inrichting te vervolledigen. U vindt bij ons alle vintage electro om uw interieur of moderne inrichting te vervolledigen. 

Retro platenspeler laat toe om je vinyl opnieuw af te spelen, vaak verkocht als een platenspeler met voorversterker zodat je geen randapparatuur nodig hebt om plaatjes te draaien en als radio platenspeler met ingebouwde FM radio. Platenspeler USB biedt de mogelijkheid om jouw vinyl te digitaliseren. We hebben altijd een uitgebreide collectie van de Crosley platenspeler koffer en de nodige accessoires zoals platenspeler naalden.

Met onze retro telefoon val je meteen op en kan je origineel telefoneren! Deze telefoons bevatten alle moderne technologie en sluiten zich aan op het bestaande digitale netwerk. Bij ons vindt u een vintage telefoontoestel waaronder vaste retro telefoon met draaischijf, met druktoetsen, met SIM kaart en muurtelefoon. Waarlijke replica's van vintage telefoon, veelal in pastelkleuren.

Retro keukenapparatuur is een opvallend en nostalgische aanvulling op elke keuken modern of klassiek. Geniet van heerlijk ontbijt met broodrooster, koffiezet en waterkoker. Ga aan de slag met uw keukenbereidingen dankzij keukenrobot, blender en mixer.

Retro radio's? Houdt u van de stijl van jaren ’50, ‘60 en ’70 dan kan je bij surf4trends de draagbare vintage Akai radio of König met batterijen kopen. Ook moderne technologie is nu beschikbaar dankzij onze retro radio DAB of retro radio Bluetooth en dit zonder verlies van de charme van weleer.

Goede retro platenspeler, platenspeler USB, Crosley platenspeler, retro radio, beste vintage speakers en retro telefoon, Surf4trends is dé spot met bovendien een subliem assortiment aan keukenrobots, blenders en mixers.

 

 

Nieuwe Producten

 • Plint waterkoker beige
  € 88,00

  Plint waterkoker beige

  Plint waterkoker is bijzonder door zijn vormgeving van een oude waterk...

 • Crosley T150
  € 198,00

  Crosley T150

  De Crosley T150 is een compleet, eenvoudig te installeren platenspeler...

 • Crosley Sterling groen
  € 245,00

  Crosley Sterling groen

  De Crosley Sterling in de kleur groen, vindt zijn oorpsprong in het mi...

 • Steepletone Roxy 4 rood
  € 138,00

  Steepletone Roxy 4 rood

  De Roxy 4 van Steepletone is een retro-look muziekcenter, een replica ...

 • Winchester DAB hout
  € 95,00

  Winchester DAB hout

  Retro radio, een perfecte replica van de radio's van de jaren '50.

 • GPO Darcy gebroken wit
  € 49,95

  GPO Darcy gebroken wit

  De GPO Darcy is een compacte FM/AM radio in retro-look.