Op voorraad
Slechts 2 over
SKU
0710244225496

Crosley T150

Speciale prijs 187,00 € Normale prijs 198,00 €

De Crosley T150 is een compleet, eenvoudig te installeren platenspeler dankzij ingebouwde versterker en hierdoor meteen klaar voor gebruik.

De Crosley T150 is een compleet, eenvoudig te installeren platenspeler dankzij ingebouwde versterker en hierdoor meteen klaar voor gebruik. Of je nu geniet van het warme geluid van vinyl of streaming van digitale muziek via de ingebouwde Bluetooth-ontvanger, de meegeleverde stereoluidsprekers bieden 30 watt aan helder, scherp geluid.

Met de ingebouwde, schakelbare voorversterker kunt u gemakkelijk koppelen met elk gewenst stereocomponent. Bestuur uw analoge luisterervaring dankzij een knop voor het regelen van de toonhoogte. Bovendien beschikt u over een aluminium toonarm met instelbaar contragewicht. Dankzij de RCA-uitgangen kan u deze draaitafel aansluiten op een bestaand audiosysteem.

Het veranderen van de snelheid van de draaitafel gebeurt met een simpele draai aan een knop, waardoor het gemakkelijk wordt om te schakelen tussen 33 1/3 en 45 toeren platen. De magneetcassette met bewegende magneet is voorgemonteerd en uitgelijnd in de fabriek, maar gebruikt een standaard 1/2 "-bevestiging, zodat u cartridges kunt verwisselen terwijl uw vinylcollectie groeit en uw kritische oor zich ontwikkelt.

De Crosley T150 heeft niet alleen een minimalistisch uiterlijk en strakke lijnen, maar zit bovendien vol met verleidelijke functies.


Product specificaties:


Platenspeler met 2 snelheden (33 1/3 en 45 tpm)

Ingebouwde versterker

Ingebouwde Bluetooth-ontvanger

Stereoluidsprekers, 30 Watt totaal (15 watt per luidspreker)

Aluminium toonarm met instelbaar contragewicht

Magneetcassette vervangbaar

Aluminium draaischijf

Verstelbare pitchregeling

RCA-uitgangen (voor aansluiten externe speakers)

Afmetingen: 33,65 cm L x 67,31 cm B x 20,95 cm H

Compatibele naald NP5 bijgeleverd

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Crosley T150
Jouw rating
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!
To Top