onze visie

 

Het dynamische team van surf4trends wenst jou op een eerlijke en  kost-effectieve manier trendy electronische producten aan te bieden die een verrijking zijn voor uw levensstijl.

 

  1. We leveren transparante  diensten en voeren een non-nonse politiek met duidelijke afspraken voor de klant. De klant heeft ten alle tijde het recht om af te zien van zijn aankoop tot 2 weken na levering.

  2. We pogen onze kosten van logistiek en infrastructuur te optimaliseren, zodat we onze producten kunnen aanbieden aan interessante prijzen. Om deze reden verloopt alle communicatie digitaal, dit laat ons toe de workload te organiseren en hierdoor hoeven we niet te investeren in dure permanentie.

  3. Onze geregistreerde klanten gaan voor:  ze worden als eerste op de hoogte gebracht wb nieuwe producten, promoties enz... en dit minstens één week vóór publiciteit.

  4. Ten alle tijde proberen we de juiste balans te vinden tussen een goede kwaliteit en prijs.  Al onze producten worden getest en geëvalueerd door testpannels. Dit kan uzelf zijn! Laat het ons weten,  indien u geïnteresseerd bent.

  5. We hopen dat onze aangeboden technologie en design een verrijking zijn voor uw levenstijl. Om dit te kunnen bereiken, zijn we  voortdurend op zoek naar producten met een mooie vormgeving en die tergelijkertijd de nodige kwaliteitsgaranties bieden.

  6. We luisteren graag naar uw opmerkingen of ideeën. Laat ons gerust weten indien u vindt dat we ons kunnen verbeteren of indien u op zoek ben naar een product dat we absoluut zouden moeten hebben in ons assortiment. Contacteer ons!

  7. We denken groen in onze processen, gebruiken zonne-energie, recycleren regenwater, verlichten met eco-lampen, hebben geïnvesteerd in warmte-isolatie van de kantoren en reduceren het gebruik van papier tot een minimum. We hebben bovendien een actieve politiek in recyclage van geproduceerd afval.