platenspeler naalden

platenspeler naalden

Platenspeler naalden kopen?

Surf4trends is de gespecialiseerde platenspeler shop, waar u ook talrijke accessoires vindt. Als service bieden we alle platenspeler naalden aan, die horen bij de verkochte toestellen. Dus maakt u zich geen zorgen, u heeft met Surf4trends steeds de juiste naalden bij de hand of u nu een Crosley, GPO, Roadstar of Ion platenspeler heeft gekocht.

Welke platenspeler naalden kopen?

We raden u steeds aan om diamanten naalden te kopen ipv grafiet omdat ze de levensduurte van uw vinyl behouden. Grafieten naalden zorgen voor snellere slijtage van uw LP’s of singles.

Wanneer een platenspeler naald vervangen?

Een diamanten platenspeler naald gaat het langste mee, gemiddeld 2.000 uur. Dus in functie van het intensief gebruik van jouw platenspeler dien je deze te vervangen. De grootste vijand van uw vinyl is stof, daarom handig en uitstekend voor het onderhoud van uw vinyl is de reinigingskit die we aanbieden.

Bij Surf4trends kan u uw diamanten platenspeler naalden kopen in vertrouwen voor al onze bestaande toestellen van Crosley, GPO en Roadstar.

 

Desc

11 producten

per pagina
 1. 17,90 €
  naald platendraaier Crosley NP6

  De Crosley naald NP6 is een diamanten naald ter vervanging van uw platendraaier naald en is compatibel met de Crosley Cruiser, Crosley Cruiser II en Crosley Executive. 

  Leer meer
 2. 19,95 €
  naald platendraaier GPO JIVE/MEMPHIS

  De GPO naald is een diamanten naald ter vervanging van uw platendraaier naald en is compatibel met de GPO JIVE en GPO MEMPHIS. 

  Leer meer
 3. 25,00 €
  Reinigingskit Crosley AC20

  Met de Crosley Reinigingsset zijn je platen in no time stof-, vet- en vuilvrij en geniet je extra lang van jouw “muziekschat” aan vinyl in huis!

   

  Leer meer
 4. 28,00 €
  naald Roadstar en Ion platenspeler

  Diamanten naald ter vervanging van uw platendraaier naald en compatibel met Roadstar en Ion platenspeler. 

  Leer meer
 5. 19,95 €
  naald platendraaier Crosley NP5

  De Crosley naald NP5 is een diamanten naald ter vervanging van uw platendraaier naald en is compatibel met de Crosley Bermuda, Crosley Spinerette en Crosley Keepsake Deluxe. 

  Leer meer
 6. 25,00 €
  Reinigingskit GPO

  Met de GPO Reinigingsset zijn je platen in no time stof-, vet- en vuilvrij en geniet je extra lang van jouw “muziekschat” aan vinyl in huis!

   

  Leer meer
 7. 79,99 €
  Crosley Manchester

  Crosley Manchester platenspeler meubel is een echt design meubel in huis.

  Leer meer
 8. 59,00 €
  Crosley carrier case wit zand
  Deze opbergkoffer is de ultieme transport- of opslagoptie voor 30 of meer van je favoriete albums.
  Leer meer
 9. 59,00 €
  Crosley carrier case Tourmaline
  Deze opbergkoffer is de ultieme transport- of opslagoptie voor 30 of meer van je favoriete albums.
  Leer meer
 10. 19,95 €
  naald platendraaier GPO JAM/EMPIRE/BERMUDA/CHESTERTON

  De GPO naald is een diamanten naald ter vervanging van uw platendraaier naald en is compatibel met de GPO JAM, BERMUDA, EMPIRE en CHESTERTON.

  Leer meer
 11. 19,95 €
  naald platendraaier GPO ATTACHE/STYLO

  De GPO naald is een diamanten naald ter vervanging van uw platendraaier naald en is compatibel met de GPO ATTACHE en GPO STYLO. 

  Leer meer
Desc

11 producten

per pagina
To Top