camera

Een polaroid camera kopen? De Lomo instant wide is een retro camera die net zoals de vroegere Polaroïd brede instant fotos oplevert.

Lomography als merk onstaan in 1982 wil de retro camera opnieuw doen her(be)leven. Intussen zijn ze specialist geworden in retro camera’s en ook instant camera’s.

De Lomo Instant Wide camera onderscheidt zich van vele andere instant camera’s door het brede formaat van instant foto’s die uit de camera rolt. Deze retro camera’s worden gekenmerkt door hun vele mogelijkheden die ze bieden als amateur fotograaf, maar ook voor een niet toegewijde is het mogelijk om op een eenvoudige manier instant foto’s te maken, dankzij talrijke functies zoals een programmatische sluiter, die er dus voor zorgt dat de juist belichting wordt toegepast.

Instant retro camera: herbeleef het spannend afwachten van de foto en dan het onmiddelijk sharen fysiek, zoals we sinds jaren niet meer gewend zijn. De kleine souvenirs die blijven hangen op het prikbord of de ijskast, onvergeetelijke momenten die je wenst te bewaren.

 

Introducing the Lomo'Instant Wide from Lomography on Vimeo.

4 Artikel(en)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in