met USB

met USB

Retro platenspeler USB bied je de mogelijkheid om direct een LP of single te digitaliseren en op te slaan in MP3 formaat op een USB stick. De meeste modellen laten ook toe om een afspeellijst rechtstreeks te laten spelen via de platenspeler, hierbij wordt dan de ingebouwde versterker en dynamische luidsprekers gebruikt. Je hebt dus een dubbele functie:  het opslaan en bewaren van jouw favoriete vinyl zoals LP’s en singles  op een digitale drager en het afspelen van jouw gedownloade muziek op hetzelfde toestel.

In onze collectie vindt u de platenspeler USB onder de vorm van een platenspeler koffer: deze modellen bestaan in een afwerking met strak kunstleder in modieuse kleuren zoals rood, pastelblauw en muntgroen  Daarnaast is er het traditionele model van de platenspeler pick-up van de jaren ’60-’70 met doorzichtige hard top. Heel bijzonder in deze categorie is de GPO JIVE, een volledig muziekcenter, namelijk combinatie van radio-CD-platenspeler en USB slot. De GPO JAM met een ingebedde print van de Engelse vlag in de harsafwerking wil de rockers-cultuur oproepen van de jaren ’60.

De GPO Memphis heeft de retro-look van de jaren ’50 met een chroom rooster aan de voorzijde. Zijn naam Memphis dankt hij aan de legendarische stad waar Elvis ooit vertoefde. Uitgerust met radio, platenspeler CD en USB slot.

Platenspeler USB kopen? In ons aanbod van retro-toestellen vind je zeker het model dat jouw past.

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 42

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 42

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in