radio speler

radio speler

Retro radio kopen, doe je in de retro winkel Surf4trends. Wij zoek van over gans de wereld een uitgebreid aanbod aan vintage radio. Altijd nieuw met de technologie van vandaag, maar met al de charme van veleer.

In onze collectie een uitgebreide variatie aan uitvoeringen en beschikbare technologie. Qua uitvoeringen de klassieke Winchester, hét tafelmodel uit de jaren ’50 vroeger voorzien van lampen, nu in handiger en kleiner versie, maar nog steeds met de charme van weleer zoals retro-verlichting en een houten kast. Deze radio bestaat nu ook in een versie met CD-speler volledig verstopt onder de top.

Een ander populair model is de retro radio met een grote draaischijf vooraan, waarmee je de zenders kiest, beschikbaar in talrijke pastelkleuren en een imitatie van de draagbare radio uit de jaren ’60. Deze radio bestaat voortaan in Bluetooth versie, een fijne toevoeging aan dit model en laat je toe ook draadloos een playlist af te spelen.

Tevens geliefd model is de draagbare vintage radio die er uitziet als een kleine rechthoekige handtas, bekleed in kunstleder en beschikbaar in talrijke kleuren zoals pastelblauw, roos, crème, bruin, bordeaux, zwart en zelfs volledig in hout.

Qua technologie vind je bij ons de radio DAB, volledige digitale ontvangst. Radio’s voorzien van CD speler en slot voor USB zowel in draagbare versie of als tafelmodel. Ook zijn er voortaan radio’s voorzien van Bleutooth technologie met de mogelijkheid ze te gebruiken als een speaker voor het draadloos afspelen van muziek. Tenslotte zijn er ook volledige muziekcenters die naast radio ook de mogelijkheid bieden voor het afspelen van CD en vinyl. Kijk hiervoor ook onder onze rubriek platenspeler.

Elk type retro radio of vintage radio zoals de retro radio cd speler, radio bluetooth, König retro radio, dab radio of USB radio vind je terug in onze uitgebreide verzameling.

 

 

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 66

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 66

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in