draaischijf

draaischijf

Retro telefoon met draaischijf vind je terug in onze retrowinkel online. Voor ons is dit de vaste telefoon met het meeste nostalgie. Het draaien van de draaischijf heeft vandaag bijna iets magisch in het tijdperk van de druktoets en touchscreen.

Vintage telefoon met draaischijf, het zijn perfecte replica’s van de vaste telefoontoestellen uit de jaren ’60 en ‘70. Inderdaad met deze huistelefoons haal je nostalgie van de James Bond tijd terug in huis. Of Verkies je toch meer de stijl vanaf jaren ’20, waarbij we denken aan de GPO 200 uit ons aanbod. Een luxe telefoon met complete retro-look in alle details, zoals een telefoonkoord in geweven stof zoals veleer. Verder een zware afwerking, een perfectie imitatie van de bakeliet telefoon, in elke huiskamer sinds de jaren ‘20.

Retro of vintage telefoon met draaischijf kopen of te koop? Surf4trends is de plek met de grootste collectie aan moderne technologie verwerkt in toestellen die replica’s zijn van de telefoons van veleer. Breng met deze retro-telefoons nostalgie en prachtig design in uw interieur. Allemaal zijn ze perfect aan te sluiten op het hedendaagse digitale telefoon-netwerk met bijhorende fiche.

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 30

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 30

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in